La Maraldina és el nom d'una muntanya enigmàtica de la novel·la «La mort i la primavera» i dona títol al pòdcast de nova creació d'Eva Comas Arnal i Albert García López.
Eva Comas Arnal és escriptora, filòloga i periodista cultural. Col·labora habitualment al 'Més324', a 'El món a RAC1', a 'La primera pedra' de RAC1 amb recomanacions literàries, a la revista 'Mètode' i al digital 'El Matí Digital'.
 
És autora de diversos llibres, entre els quals destaquen «El somni blau. Estudi dels somnis en l'obra narrativa de Mercè Rodoreda» (IEC, 2020), «Afinar l’estil» (IEC, 2022) i «Els nens de l'Adelita» (Diputació de Barcelona i Ajuntament de Gavà, 2019).
 
Doctora en Comunicació per la URL, ha impartit classe de periodisme durant 19 anys en tres universitats catalanes. Ha publicat el llibre «La ràdio en essència» (Blanquerna, 2010) i és creadora del canal de Youtube de recomanacions literàries «Mi mochila de libros».

Albert García López és periodista especialitzat en videojocs. Actualment, escriu a La Vanguardia i forma part de l'equip del 'Generació Digital' de Catalunya Ràdio, copresenta el pòdcast 'La Clave' de la plataforma Splendid i col·labora a 'El món a RAC1' i al canal de Twitch Chiclana & Friends. A més, és soci fundador del portal Eurogamer.es.
 
També va ser un dels fundadors del pòdcast 'Reload', especialitzat en l'actualitat del sector del videojoc; i també cofundador del pòdcast 'Replay', el programa divulgatiu de la cultura musical del videojoc.
 
Recentment, ha estat un dels comissaris de l’exposició 'Nova Pantalla' al Palau Robert, una mostra que ha acollit més 123.000 visitants al llarg de 4 mesos.
Back to Top